Lessac-Madsen Rezonant Ses Terapisi ve Sesle Macera Yolculuğu Workshop

Sistematik ses terapisi programında katılımcılar ses terapisini biyomekanik, biyolojik, motor öğrenme ve hasta uyumu perspektiflerinden anlayacak, tartışacak ve uygulayacaklardır. Kurs kanıta dayalı uygulamanın yanı sıra terapötik süreçte sezgi ve yaratıcılıktan yararlanmanın bilimsel temellerini de kapsamaktadır. Program toplamda sekiz seans suren terapi programının her bir seansını ve yönergelerini uygulamalı içermektedir. Sesle Macera Yolculuğu (SMY): Bu program, pediatrik ses terapisinin geleneksel modellerinden önemli derecede ayrılmaktadır. Programın nihai hedefi, çocukları güvenli bir şekilde yüksek sesle (gerektiğinde) konuşabilme becerileri konusunda eğitmektedir. Skinnerian pekiştirme modelinin önerdiği ölçülü ve dikkatli ses kullanımı ile ödüllendirmeye odaklanırken, SMY, bu yaklaşımdan faydalanmakla beraber yüksek ses kullanımını da kapsamaktadır. Programın tüm seansları adim adım uygulamalı ele alınmaktadır. Program genel katılıma açıktır, herkes katılım sağlayabilir.

NOT: Eğitim boyunca katılımcılara simültane çeviri desteği verilecektir.

"Dünyaca ünlü ses terapisti Katherine Verdolini Abbott'dan size bir mesaj var!" isimli videoyu izlemek için Tıklayınız.

NOT:Eğitim boyunca katılımcılara simültane çeviri desteği verilecek- Program genel katılıma açıktır, herkes katılım sağlayabilir.

Günlük Program Tablosu

1. GünAnatomi – Fizyoloji – Öğrenme- LMRVT
2.GünLMRVT
3.GünSMY
4. GünSMY
5. GünLMRVT – SMY – Soru- Cevap

• Genel Katılıma Açık isteyen herkes katılabilir.

15 Nisan 2024 Pazartesi

16 Nisan 2024 Salı

17 Nisan 2024 Çarşamba

18 Nisan 2024 Perşembe

19 Nisan 2024 Cuma

Bu eğitimle hedeflenen dil ve konuşma terapistlerinin yetişkin ve pediatrik alanda ses bozukluklari yaklaşımında önemli ölçüde bilgi sahibi olmaları ve yetkinlik kazanmalarıdır. Program genel katılıma açıktır, herkes katılım sağlayabilir.

İstanbul Atlas Üniversitesi Eğitim Katılım Belgesi

Katherine Verdolini Abbout