Genel Bilgi
Dijital pazarlama, ürün ve hizmet tanıtımlarının dijital ortamlarda yapılmasını kapsar. İnternetin gücü ve mobilin devrimi ile ticaret ve pazarlama anlayışının değişmesi sonucu ortaya çıkmıştır. İnternet bağlantısı ile ulaşılabilen her alanı reklam ve satış stratejileri için değerlendirmek dijital pazarlamanın ta kendisidir. Dijital pazarlama kanalları arasında internet, arama motoru, sosyal medya, mobil uygulama ve çok daha fazlası vardır.

• Google Adwords

• Google Analytics

• Arama Motoru Optimizasyonu

• Dijital Medya Planlaması ve Stratejileri

• Etkili Sosyal Medya Kullanımı ve Planlaması

• Mobil Pazarlama

• Blog Hazırlama

Kimler Katılmalı
Tüm sağlık sektörü çalışanları, pazarlama sorumluları, kurumsal iletişim sorumluları, dijital ajans çalışanları, e-ticaret sektörü çalışanları
Eğitim Süresi
2 gün, günde 8 saat, toplamda 16 saat
Program Hedefi
Yeni medya ve dijitalleşen iletişim yaklaşımı ekseninde sağlık sektörü katılımcılarının temel düzeyde bilgi almasını, sosyal medya konusunda içerik ve deneyime sahip olmasını sağlayarak, sonraki adımları öncesinde doğru bir temel oluşturmayı ve gelecek planları için iyi bir dijital pazarlama nosyonuna sahip olmaları hedeflenmektedir.
Banka ve Ödeme Bilgileri

İstanbul Atlas Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitimleri için ödeme yaparken aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz;

A-BANKA YOLU İLE ÖDEME

1. Anlaşmalı olduğumuz aşağıdaki banka hesabına EFT veya Havale yoluyla “Ad-Soyad” ve “T.C.Kimlik Numarası” bilgileri açıklama kısmında mutlaka belirtilerek,

HESAP ADIBANKAŞUBE IBAN
İSTANBUL ATLAS ÜNİVERSİTESİT.İŞ BANKASIKOCAMUSTAFAPAŞATL