Nöro-Ortopedik Terapi Yaklaşımları Eğitimi - İstanbul

Manex, Türk Fizyoterapistler tarafından oluşturulmuş biyopsikososyal modeli temel alan manuel terapi, nörobilim ve egzersiz temelli bir fizyoterapi konseptidir. Şu anda dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de eskiden bu yana yerleşik olan biyomedikal sistem bulunmaktadır. Biyomedikal sistemin en büyük dezavantajı sosyal bir varlık olan insanın sadece beden olgusundan ibaret görülmesi, psikososyal faktörlerin hesaba katılmamasıdır. Bu çerçevede, biyopsikososyal model temelinde klinik çalışma odaklı bir sistem geliştirip fizyoterapistlerin günümüzde var olan sağlık sistemi içinde hastalara maksimum fayda sağlayabilecekleri bir altyapı oluşturma çabası içerisindeyiz. Hastaların / danışanların aldığı fizyoterapi hizmetlerinin maksimum verimlilikte olmasını sağlamak, bireysel kaliteyi arttırarak daha etkin çalışmanın yolunu göstermek, eğitimdeki bütüncül yaklaşım ile katılımcıların elde ettikleri gelişimi otonomiye sahip fizyoterapistler olarak ileriye taşımalarına destek olmak hedeflenmektedir.

Manex konsept 14 kurdan oluşmaktadır;

• 1. Kur: Konsept I Ağrı Bilimi ve Felsefesi
• 2. Kur: Doku Fizyolojisi
• 3. Kur: Nörofizyoloji Ağrı Terminolojisi
• 4. Kur: Manuel Terapide Temel Kavramlar
• 5. Kur: Alt ve Üst Ekstremite
• 6. Kur: Özel Testler ve Nörodinamik
• 7. Kur: Omurga I
• 8. Kur: Omurga II
• 9. Kur: Omurga III
• 10. Kur: Omurga IV
• 11.Kur: Egzersiz Fizyolojisi
• 12. Kur: Antrenman Bilimi
• 13. Kur: Terapötik / Klinik Egzersiz Yaklaşımları
• 14. Kur: Konsept II Klinik Entegrasyon

Fizyoterapistler, klinik sahibi fizyoterapistler, 4. sınıf fizyoterapi öğrencileri

Toplam 14 kurdan oluşmaktadır.

Her bir kur 2 gün sürmektedir. (Günde 8 saat, toplamda 16 saat)

Bu eğitimin sonunda;

• En başta doğru bildiğiniz yanlışları görmeniz,
• Doğru bildiğiniz yanlışlardan dolayı yaptığınız hataları görmeniz,
Yaptığınız hataları düzeltmeniz,
• Alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz,
• Var olan bilgilerinizi güncelleyip, üstüne yeni şeyler öğrenmeniz,
• Kendinize klinikte güvenmeniz,
• Hastalarınızla / Danışanlarınızla güçlü bir iletişim kurmanız hedeflenmektedir.

HESAP ADIBANKAŞUBE IBAN
İSTANBUL ATLAS ÜNİVERSİTESİT.İŞ BANKASIKOCAMUSTAFAPAŞATL

TR390006400000111050903806

B-KREDİ KARTI İLE ÖDEME(1.000 TL’ye Kadar Tek çekim/1.000 TL ve Üstüne 3 Taksit)

Toplam program bedeli: 2.500 TL*14=35.000 TL

-
Aylık ödeme seçilirse; ilk 2 kur ücreti kayıt sırasında peşin olarak ödenmelidir.

-Peşin ödeme seçilirse; %20 indirim uygulanır ve 28.000 TL ödenir.

-Taksitli ödeme seçilirse; 10.000 TL*3=30.000 TL olacak şekilde ödenir ve ilk 3 ay içinde ödemeler tamamlanır.

Atlas Üniversitesi e-devlet onaylı Sertifikası

Fzt. Seçkin Pişkin