Full Stack Java Developer Eğitimi

Açık kaynak kod yazılım geliştirme alanında son teknoloji olan Java alt yapısında sektör deneyimi kazanabileceğiniz ve uygulamalar geliştirebileceğiniz bu eğitim ile nesne yönelimli programlama (object oriented programming), katmanlı yapıda proje geliştirme (N-tier architecture), asenkron programlama, web yazılım güvenliği, web servisler (API), Sql Server veritabanı yönetim sistemi gibi sektörde karşılığı olan ileri seviye güncel teknoloji başlıkları ile ilgili tecrübe kazanacaksınız.

Full Stack Yazılım Geliştirici yetiştiren bu eğitim programı ile bir uygulamanın hem veritabanı dizaynını yapabilecek hem backend kodlama dediğimiz arka uç kodlarını yazabilecek hem de frontend tarafta uygulamanın ön yüzünü kodlayabileceksiniz.

Eğitim programını başarı ile tamamlayan katılımcılara, İstanbul Eğitim Akademi tarafından, istihdam sürecinde destek sağlanacaktır.

• Java ile Yazılım Geliştirme Temelleri,
  • Microsoft Sql Server ile Veritabanı Yönetimi,
  • Spring Boot ile Kurumsal Mimaride Proje Geliştirme,
  • N-Tier Architecture (Katmanlı Yapı) ile Kurumsal Yapıda Kodlama,
  • Restful Web Servis,
  • Tasarım Desenlerini Kullanarak Uygulama Geliştirme,
  • Spring Boot ve Spring Security ile Uygulama Güvenliği,
  • ReactJSile Frontend (Önyüz) Kodlama Teknikleri

Yazılım geliştirme alanında bilgi sahibi olmayan, sıfırdan başlayıp ileri seviyede kodlama tekniklerini öğrenerek Full Stack Java Developer olarak sektöre atılmak isteyen herkes eğitim programına katılabilir.

16 hafta, 240 saat

Çarşamba günleri: 19:30 – 22:30

Perşembe günleri: 19:30 – 22:30

Cumartesi günleri: 09:30 – 14:30

Pazar günleri: 09:30 – 14:30

Proje geliştirme odaklı olarak ilerlenecek olan eğitim programı kapsamında aşağıdaki temel başlıklar çerçevesinde kurumsal mimaride uygulama geliştirebilen, güncel teknolojiyi en etkin şekilde kullanabilen yazılımcılar yetiştirilmesi hedeflenmiştir.

İstanbul Atlas Üniversitesi personeline ve  öğrencilerine ve Medicine Hospital personeline %25 indirimli

e-devlet onaylı  İstanbul Atlas Üniversitesi Sertifikası verilecektir.